Everybody else is doing it, so why can't we???

By: ALFIAN MESEBAH aka FIO

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Saturday, 15-Apr-2006 03:53 Email | Share | | Bookmark
Nak jugak layan zoo...

 
 
 
View all 6 photos...
`

Quote:
Went there with Kalai aka Suhaimi Next time kita outing lg bro...tp makesure ade pemanisss...baru ceria !!!huhu


Friday, 14-Apr-2006 08:43 Email | Share | | Bookmark
Tribute to Poyok a.k.a adewave


Quote:
Poyok...aku saje nk congrat kau ni coz dh dpt keje baru...mmg aku dari dulu dah rasa kau mesti dpt pnye...rezeki wife kau and baby yg 'coming soon' tu...mmg Allah tu Maha Pemurah...kau pun mmg rajin lagi berdedikasi lagi gigih...you deserve it myfren...satu je aku mintak kat kau...lepas ni rajin2 la upload gmbar ALL THE BEST !!!



Thursday, 13-Apr-2006 05:55 Email | Share | | Bookmark
That day (II)...




Quote:
Congratulations to Ruza & Wanie...sorila coz tk byk pics...ini je yg aku mampu...klau kau nk repeat, bwk aku ikut korg honeymoon !!! aku shoot pic korg byk2...baikkk pnye huhuhu


Sunday, 9-Apr-2006 04:10 Email | Share | | Bookmark



Saturday, 8-Apr-2006 03:33 Email | Share | | Bookmark
Ada apa dengan nama?



[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net